Yelizrojin Mrb arkadaşlar ben 3 aylık hamileyim sadece 1 ay folik asit kullanabildim bunun bir zararı olur mu
Ececik07 Yelizrojin neden öyle kullandınız. Kullanmanız gerekiyor doktorunuzdan isteyin lütfen. Folik asit eksikliğinin getirdiği çok fazla ve telafisi olmayan çok rahatsızlık var
akovalardan Yelizrojin en az 3 ay kullanılacak dedi doktor bende.bence sorun mutlaka eksikliği bebeğe zarar verir Rabbim korusun
Duyguaydin81 Sinemneset kullanmamış ama onların zamanına herşey organikmiş şimdi biz folik asit içeren yiyeceklerden nekadar yiyebiliyoruz nekadar organik besleniyoruz düşünmek lazım tabii 🤗
cansel30 Öyle demeyin ben geçen sene Aralık ayında düşük yaptım folik asit eksikliğinden dediler doktoruna danış bence
Buse62 Yelizrojin bende Bi ay kullandım doktorum yeterli dedi yeterince gelişti dedi bebek daha kullanma dedi
2kizanasi Sizin değerlerinize bağlı bir durum, eksiğiniz varsa doktor kullanmaya devam edin der zaten
Sinemneset Duyguaydin81 aynen öyle tabi ki ben espirisinr yazdım ama ben biraz şanslıyım galiba her şey köyden op organik😂 ama tabi hayvanın besinine kadar inecek olursak yine tam organik sayılmıyor