Kızlar ne düşünür sunuz bilemem ama ben ilk 21 yaşında kızımı özelde doğum yaptım o zaman 270 tl verdim ne kadar ufak bi rakam simdikine göre ve doktor 15 dakika içinde sadece karnimi kesti bebeği çıkardı ve bi hemşire bebeği aldı gitti giydirmeye doktor zaten hemen çıktı gitti kalan asistan lar benim içimi dikti. Uyanık olduğum için ve karşımda saat olduğu için hepsine dikkat ettim. Şimdi ozeller benden 4.000 istiyor 10 dakikalık bu kesik atıp bebeği almak için. Ben bu parayı neden vereyim devlette 100 tl gibi bi para verip tek kişilik odada kalma sistemide var . Zaten bugün doğum ertesi gün sabah seni taburcu ediyor. Hepatit b taşıyicisi olduğum için doğum esnasında bana 1 iğne yaptılar serumun içine 8 sene önce 250 tl o iğneye ekstra para aldılar. Ben 270 sezeryane verdim bi o kadar da igre ye para aldılar şimdi benden 4.000 tl sezeryen parası 1.500 tl de Hepatit iğnesi için para istiyor. Neden bu kadar para vereyim ki. Zaten ameliyat olcam bunu kendi doktorumla konustum devlette iğnene kadar devlet karşıliyor para falan ödemene gerek yok ertesi gün evine gitcen zaten dedi. Bilmiyorum ben 2. Çocuğuma hamleyim 29 yaşında yim. Buda sezeryan olcak. Ama sizi bilemem herkesin tercihi bütçesi ile alakali allah hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin 🌸