Erdemil 29+4 erken doğum riskim var dedi doktor. Kanamam oldu sancım çıkıyor nts de. Kaçıncı haftada doğum olur tahmini. Böyle olup da bişey olmayan oldu mu
Cigdemveminik Erdemil bende 29+6 yım suyumn azalması yüzünden erken doğum riskim var 😔 ciğer geliştirici iğne yapıldı size yapıldımı yapıldysa korkmayın inşallah biraz dha dayanır bebeklerimiz 🙏🏻 Anne karnında bir gün dışarıda bir haftaya bedelmiş gelişim açısından
nil_sugra Erdemil bu haftalarda doğum yapıp bebeği şimdi 2-3 yaşına gelmiş çok fazla arkadaşım var. Hatta 25 haftalık doğan bir bebeğimiz bile maşallah şimdi sağlıklı ve 3 yaşına geldi. Anne babanın duası büyüktür canım bol bol dua edin
Bernagkgz Benim bi arkadaşın 29 haftalık doğum yaptı bebeği şuan 1 yaşında gayet sağlıklı 🙏 bol bol dua et allahm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Erdemil @Alper Alperim56 teşekkür ederim Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma
Cucu2015 Yudum_p 37 haftalıkken normal doğum yapmış. En son bunu yazmış arkadaş bir daha da foruma girmemiş. Bebekten fırsat bulamıyor herhalde 🥰
Pelin0909 Benim 29 haftalık 2000 gr yarım saat küvezde kaldı tabi 1 hafta once ciğerleri gelişsin diye iğne olmuştum erken doğum olcagi belliydi dogduktan sonra hiç sorun yaşamadık şuan 12 yaşında
ikiprensannesiiii Cigdemveminik olsun güzel düşüncen yeter bizde sağlıkla kucagimiza alalim insallah🤩