Deletedmom386 Ebrarsahn kimse artık içine et koymuyor ki. Bildiğin bulgur işte ne zararı olablir ye gitsin 😍
Sinemneset Ebrarsahn ay biraz önce yedim yemez olaydım karnım 5 kat şişti bulgur şişiriyor az yiyin 😂
Mavi_ Ebrarsahn kız ye ne olcak hatta komageneden iiste 🙊😁 geçen bir dürüm yedim efsane idi 🤷🏻♀️ Hamileliğimin başından beri canım ne istedi ise ölçülü şekilde yedim valla çok şükür bir sıkıntı yok 🙏🏻 Doguma son 5 gün 😁
kitapkurdu Ebrarsahn evde kendimiz yapar yeriz haftada 1 🤷🏻♀️ Etsiz olduğu sürece bir sakıncası olacağını sanmıyorum
Mila4 Ebrarsahn az önce yedim söylemesi ayıp.😁içinde et olursa bakteri üretiyor diye yasaklandı etsiz yapıyor herkes zaten.yiyebilirsin yani afiyet olsun..
Gamzedngdn Ebrarsahn güvendiğiniz bir satıcı ve temiz malzeme taze olduktan sonra bir sorun olmaz bence 20 haftalık hamileyim en sevdiklerimden biri çip köfte aşırı olmamak şartıyla yiyorum hiç te bir zararını görmedim canım 🌺
Bilge88 Ebrarsahn hazır almayın ama kendiniz yapın hazır olanlar uzun süre bekledikleri için bakteri üretiyor