Ponciginannesi_ Kaburga ağrısından duramıyorum ya. Doktor enfeksiyon var demişti ilaçta kullandım neden hala ağrıyor ki. Bildiğin yerimde duramıyorum. Ara ara vuruyor ağrı. Fena vuruyor 😭
spiker_anne Ponciginannesi_ bende cok yasadim ama bizde bebegin ayagi sıkışıyordu surekli sonra geçiyordu bu ara iyi gibi
Ponciginannesi_ Ftsatsvr idrar yolu demişti. Ama ilacımıda kullandım yani. Neden oluyor anlamıyorum herkes karnın büyüyor ondan diyor. Şu an 20 haftalığım nerdeyse 10 haftalıkken falan bile vardı
Ponciginannesi_ spiker_anne 20 haftalıkken ayağı sıkışabilirmiki. Şimdiden böyleyse sonrası nasıl olacak kim bilir
Ponciginannesi_ Ptrckli idrar yolu enfeksiyonu var demişti. Ama onunla ilgisi olup olmadığını söylemedi
Ftsatsvr Ponciginannesi_ enfeksiyonla alakası yok bence benim de kaburgam cok agrıyor cok şükür enfeksiyonum yok olmazda inşş bebek büyüdükce baskı yapıyor genelde hersekten bunu duydum haftaya doktoruma sorcam
spiker_anne Ponciginannesi_ aaa pardon haftanı bilmiyordum 20 haftalikken zannetmem ama yanlış bilgi vermeyeyim❤❤