Suna-26 Kızlar 29 haftalık hamıleyim. Cok fazla ayakta kalınca yada hareket ettiğimde gobegimin sol tarafında deliğin hafif ustunde surekli aynı yerde acı hissediyorum. Yanma hissi gibi. Bilen yda boyle olan var mı.
Eesrayldrm Suna-26 o haftalarda benimde ayni sekilde oluyordu isteyken ayakta oldugum icin agriyordu dr bi sorun yok yorgunluk ve ordaki rahimin buyumesinden dolayi gerilme oluyor demisti
Ozlm_k Suna-26 Benim de aynı, 32 haftalığım. Ayakta kaldığımda, eğildiğimde göbeğimin hemen sağ üstü batıyor. Sebebini bulamadık.
Deleted5544 haftam sizden daha geride 21+5im benimde sol tarafımda oluyor normal mi bilmiyorum ama normal gibi geliyor bana 🤔
Suna-26 Ana-1 yazdım canım da net bir set cıkmıyor hep gobek deligi sancısı olarak cıkıyor ama benım gobek degilimde degil acı
Suna-26 Ozlm_k demekki olan bir durum bu canım belki rahim baskı yapıyordur bende bulamadım bir turlu
s_koc Benim de arada bir acıyor galiba bebekle ilgili değil de bizim vücudumuzun fiziğiyle ilgili hareket ederken incitiyor olabiliriz gibi geldi bana da, normal birinin karnına 1-2 kilo ağırlık bağlasalar onun da acıyabilir 😄