Deletedmom139 Aleph allah razi olsun kzuum evet kziimi dogurdum ve benim yavruma down dediker alalaim dediler nitekim saglikli bir bebek💘gönlünü ferah tut doktora uy sonra kocaman karninla geziceksin tadını cikar😌
Melekk61 Aleph Cnm ilk başta Bayaa kanama oldu ertesi güne kadar ara ara sürdü sonrasında hep leke şeklinde geldi ama progestan ı ara vermiştim oyuzden oldu sanırım düzenli kullanınca lekelenme kesildi
BusraDevlet83 Aleph Kese ve bebeğiniz iyiymiş. Güzel bir durum bu. Kanama alanı yok olana kadar sürer. İlaçlarınızı kullandıkça biter. Herkeste farklılık gösterir bu durum. Geçmiş olsun.
Aleph BusraDevlet83 tesekkur ederim bir cocugum var ama onda boyle bisey olmamisti o yuzden merak ettim.
Melekk61 İnşallah azalır kanamam ama devam ederse doktora git benim dördüncü gebeliğim diğerlerinde hiç olmadı böyle her gebelik farkli işte
Aleph Melekk61 iki kez gittim yakinda yine gelmemi istemisti zaten. İns o zamana kadar daha iyi olur.
Esrakurukuz Aleph 4 gün sürdü ilk gün kanama şeklinde sonra lekelenme başladı 3 gün sonra kesildi progestanı fitil olarak kullanıyorum hala 11 haftalık olduk
Esrakurukuz Aleph ne zamandır kullanıyorsun bana ilk önce iğne vurdular progestan olarak sonra ilaca geçtik
Aleph Esrakurukuz banada 8 gun once ilk kanamamda igne vurdular o zamandan beri kullaniyorum progestani
Ikizlerr Aleph iğne ilaç derken ufak ufak leke 1 bucuk ayda anca geçti ama kan şeklinde değildi ilk geldiğinde kanama şeklinde idi sonra lekeye çevirdi
Ozlemkubra Aleph ilk gittiğimde öğrendim bebeğimi ve kanama alanım vardı hatta çok büyük diyerekte korkuttu progestan ecopirin başladı hemen bir iki haftaya düzeldi ama kanamam olmuyordu benim. Şimdi çok şükür 15 haftalık olduk 12. Haftda progestanı bıraktık
halime21 Aleph 15+3 te kanamam oldu önce kahverengi sonra kırmızı sonra yine kahveye döndü doktor peogestan ve tek bir iğne verdi 6. Gün kanamam kesildi cuma tekrar kontrole gideceğim size ilaç tedavisi başlamadı öı doktorunuz