Azra PamukAnnesi Cancan444 Insallah hamileyimdir kizlar sizinde meleklerinizi allah sag salam kucaginiza almayi nasib etsin
Cancan444 Azra benimde öyleydi ama benimki üç gün vardı silik cıktı hamileyim şuan inşallah seninde vardır 🙏🏻
Tgbabsra Azra adetin basında kaldıysanız olabilir ama bence adet zamanınızı bekleyin derim doktor İçin
flawles Bendede aynısı olmuştu ışıkta zar zor görünen silik bi çizgi iki gün sonra dahada belirgin falan yani bence hamilesin ☺☺
NimetSevmi Bnmde iki gün varken çıkmıştı sonra eşim gidip hassas test aldı onlar 30 tl ondan yaptım çizgi tam çıktı sonra kan testi yaptım doktor çok yeni dedi düşük çıkmıştı ama sonuç olarak hamileydim sende hamilesin Allahın izniyle inş🙏🏻
Mila Azra Ben 6 gün önce yaptığımda negatif çıkmıştı erken gebelik testinde 🙄 1 gün kalanyaptım yine erken gebelik testi silik çıktı 🤗 Ve hamileyim çok şükür 🙏🏼 Darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏼
mom44 Azra evet hatta ışıpın önünde özellikle cama kaldırıp baktım falan yok dedim çizgiyi görüyorum 😁 test yaptırdım 58 çıktı sora yükseldi birden inşAllah sennde vardır canm sağlık ocapında verebilirsin kan
Azra mom44 Aynen canim bende oyle isigin altinda bakiyorum sonra telefonun flasini cakip bakiyorum 😁😁 insallah hamileyimdir hayirlisi 🙏🏻
Azra Deletedmom67 Anneoldum Esmagnc Sisi mom44 Deletedmom67 Kizlar hasas idrar testinden yaptim tek ciZgi cikti 😑😑😑😑
Sisi Azra canim benimde adete 4 gun kala 2. Cizgi seffaf renksiz cikmisti isikta cok dikkatli bakinca gorunuyordu. Adet gunu yaptim silik kirmizi cikti. Hamiliyim sukur. Ama umitlenme hemen bekle bir hafta daha birdaha yap testi
Esmagnc Benim altı gün vardı adetime öğrendiğimde bendede silik çıkmıştı 😇İnşallah seninde var bebeişin 🤭👶🏻
Azra Esmagnc Anneoldum Deletedmom67 Kizlar bugun hasas idrar testinde yapicam size haber veririm 😊😊😊😊
Anneoldum Azra canm benim 5 gün kala idrarda çok çok silik cıktı hemen kan testi yaptm beta hcg de 7 cıktı ertesi gün tekrar baktrd m 28 olmuştu sonra hep yükseldi şu an 33 haftalık gebeym