Birnehirbirdeniz Merhaba kızlar doguramayan kervanindanim 😀😀 oğlum olcak allah izin verirse 39+2yiz hareket ettikce vajinama sanci giriyor sizde de.oluyor mu
Tolsel Birnehirbirdeniz ben 36 Dayım benimde oluyor bazen ayakta yürürken oluyor kafasıyla baskı yapıyor galiba
Aliyahyaannesi Birnehirbirdeniz bende 36 haftaligim ogluşumla. Aynı sikayet bende de var özellikle iki gündür bebek hareket ettikçe sizliyir canım çok açıyor az kaldı dayanmamiz lazim
Osse Birnehirbirdeniz benimde bebeğim hareket ettiği zaman idrarımı kaçıracakmış gibi oluyorum bazen. 34 haftalığız
Sedaaruya Birnehirbirdeniz bende 39+2 yim oluyor bendede. Bebegim hareketli bide. Surekli geriliyor.gwrildikce agrim oluyor.gece cok zor uyuyorum. Kume kume toplaniyor bi tarafima.sendede oluyormu
Birnehirbirdeniz Aliyahyaannesi sizinkiler yalancı sancılar dir pozisyon degistirince geçer büyük ihtimal benm her harekette her yuruyusumde sanci oluyor doğacak mi acaba 😊
nizamdereilknur Bende 38 deyim bende de oluyor iğne batması gibi açılma filan olsa doktor soler dimi çatı muayenesi oldum ben bisi demedi ama
merveonl Tolsel evet dışarı çıkarken tuvalete gitmekten bıktım 😂😂 baskı hissettiğim icin hep var hissediyorum
Tgb Bende 39 haftaligim ve benimde oglum olacak aynisini yasiyorum sanki haraket edince eliyle mikser gibi karistiriyor 🤣🤣 cok ucunda hissediyorum bu sanci gibi agriyor uzun yururken bende de oluyor sanci
merveonl Tolsel hergun az az oluyor persembe gitcem dr Altan muane eder kesin bakalım var mi açıklık filan
Tolsel merveonl ben 2 kere gittim hatta bikere de acile 3 kere bakıldı hiç açılma yok ama adet olcam gibi karnım ağrıyordu