Kaansinem Arada karnımda sanki kalp atisi gibi bi hareketlilik var geçen gece uyandım direk onu hissettim acaba neyden oluyo henüz 2 buçuk aylık hamileyim 🤗
NaimeYilmaz Kaansinem kalp atısını dısardan hıssedemezsınız. Hamıle kalmadan oncede elınızı oraya koysaydınz o zaman yine hıssederdınz onu. 25 haftadayz bebegı hıssedıorm ama kalp atısını hıssetmem mumkun degl tabi
sercen Kaansinem olabiliyo cnm zayıflarda az hissedilebilir bence ve bi hafta var tam bilmiyorum o haftada anlasiliyo kalp atışı geçen burda post açılmıştı orda okudum
Aysealty Kaansinem rahimdeki damarların atısını bebek hareketleriyle karıstırıyormusuz cnm ya da kalp atısı sanabiliyoruz 18den sonra ufak ufak hissetmeye baslarsn
Kaansinem NaimeYilmaz Aynen kalp atisi değil de sanki böyle arada bi hareketlilik olup duruyo gibi neyden acaba o aklıma çok takıldı 🤔🤗
baharclk NaimeYilmaz kalbini hissediyorum dememiş zatn canim kalp atışı gibi tık tık hareket hissediliyor bende oyleydim bu bi benzetme yani yoksa kalbini nasil hissedelm
NaimeYilmaz Kaansinem bagırsak hareketi olablr o haftada mumkun degl bebegı hıssetmen maalesef sabret az daha hissediceksın bol bol emin ol 😊 bazen gece uyandıgım bile oluor hareketlerine
Sultan42 NaimeYilmaz ben dün temizlik yaptım 3aylık ikizlere hamileyim bu arada çok yoruldum oturduğumda tam göbeğimin altında kıpırtı oldu
deletedmom99 12+4 haftalgm ve az önce damar atsı gibi hissettim bebegimi😀 eger ikinci gebelikse mümkün hissetmek💕
Sonay Kaansinem 😂Bende ilk gebeliğimde öyle sanıyordum doktora da dedim adam güldü bana Ne kadar sinir olmuştum ama şimdi anlıyorum neden güldüğünü ve haklı olduğunu 😂
Sonay Kaansinem 😂😂 benim yaptığımı yapma valla daha kaale almaz doktor seni Allah şifa versin der gönderir 😂😂😂😂