Mucizem1234 Gamzee00 benimkide o civardaydi canım 26 3 su an 29 da gidecem kilo alsin istiyorum süt yumurta ne olursa yiyorum 😊
quuenn merhaba😊 biz de 26+5 teyiz 25 haftalık gittiğimde 750 gr demişti doktorum😊 ya bi de sağ kasık ağrım var 3 4 gündür çok çok şiddetli değil ama sizde de oluyor mu cuma kontrolum var sorcam ama aklıma takıldı 🤦🏻♀️
Mucizem1234 quuenn bel agrım çok oluyo sordum normal dedi kasik ağrısı yok çok şükür ilk yeni hamile kaldigimda oluyodu
Eylul-Ada2020 Mucizem1234 canım burda arkadaşlar yazmıştı günlük 1 muz 1 yemek kaşığı tahin pekmez karşımı 3 yada 4 ceviz süt yoğurt yumurta bunlar ben 1 haftadır uyguluyorum bakalım ayın başında gidicem inşallah fark atar o güne kadar 🙏🏻🌸 uyku hiç yok gece oğlum da çok uyurdum oysaki acaba bu da etkiliyor mu
Gamzee00 Mucizem1234 valla ben hiç dikkat etmiyorum desem sakatat ürünleri hariç ne bulursam yiyorum ama günlük süt ve ürünlerini tüketmiyorum günlük meyvede yemiyorum nebilim çok rahat takılıyom ben hiç üstüne düşmüyorum niye böyleysem artık 🤔😂😂
Merve_kucuk Mucizem1234 18 şubata randevu aldım ben. Babamız askere gitti 21 şubatta gelecek yemin töreninden sonra. Cinsiyetimiz kesinleşmedi süpriz yapmak istiyorum ona. Inşallah gösterir bebeğim :(
Merve_kucuk Mucizem1234 16 haftalıkken kesin erkek dedi 22 haftalıkken de kıza benziyor dedi oyle kaldı 😄
Marinedeniz Mucizem1234 bana da doktorum su tarihte gelin felan demedi ama ne zaman gtmek gerekir acaba gerci doktora da soracagim ne zaman gelelim kontrol icin diye