AyaYlmazYldrm Lamia65 bn iliskiden snra kalkmadim hemn dus almadim ve tuvalete gtmedim iltahabim cok vardi ilac kuklandim hemn kaldim:)
Mekamu Bunların hepsi hikaye. Bilimsel hiçbir yanı olmadığını doktorlar söylüyorlar. Sadece stresten uzak durup, odak noktanı bebek tutmayacaksın. Allah isterse oluyor 😊
BusraDevlet83 Lamia65 Hemen duş almayın. O gece öyle yatın. Ovulasyon günlerinizi takip ediyorsunuz değil mi?
Aycalyaa Lamia65 canım ilişkiden sonra poponun altına yastık koy yükselt ayaklarını dik açıya getir uzan ve banyo yapma banyoda akıntı oluyo ve vücudun pH dengesini değiştirdiği vücut sıcaklığı gittiği için spermler tutunmuyor
Betul55 Naaagihannnn uzman doktorlar gebe kalmanın folic asitle alakası olmadığını söylüyor ki gebeliğin hemen tutma ihtimali yarı yarıya. Yani kadın doğum doktorladı hamile kaldıktan sonra kullanmanın daha doğru oldğunu söylüyolar 🤷🏼♀️
Naaagihannnn Betul55 bilmiorum ben hamileligmi ogrendigim de solemistim kullandm die doktorum iyi yapmissin demisti sonra 1 kutuda o vermisti 2 kutu kullanms oldum
Deletedmom337 Lamia65 ben hic ugrasmamietik ama hergun iliskiye giriyoduk ama cocuk icin degil istedigimiz icin giriyoduk zaten plansiz gebe kaldim hatta iliskiden sonra orami bol suyla yikiyodum her seferinde direk yikiyodum hemen olcak olduktan sonra ugrasmadan oluyor kuzum