Essem Merhaba hanımlar 27 haftalık hamileyim. Bu bir haftadır mide yanmalarım daha da arttı. Sabahları mide yanığı yerini istifra etmeye bırakıyor. Benim durumumda olan var mı?
Islim123 Essem bende öyleyim canım 28+2 yim bisey yedigimde mide yanmam artıyor sanko içeride mangal yakıyor sıpa 😁
deniznisa Essem bende 30 haftalığım midem aşırı yanmaya başladı sürekli boğazıma kadar alev varmış gibi hissediyorum doktorum ilaca karşı doğal yöntemlerle iyi olan var mı?
Seyma_Eren Essem var maalesef bende normalde reflü de vardı zaten bu haftalarda iyice rahatsız etmeye başladı
Essem Islim123 mangala yine şükür benimki direk ateş yakıyor🤣🤣 acaba baskı olduğu için mi öyle yoksa yediklerimiz mi 🤔🤔
Essem deniznisa Canım ben maden suyu süt elma yoğurt onlarla geçiştirmeye calisiyorum ama o da geçici zaten
Smbl_gzl Bende öyleyim valla canlarım gırtlağıma kadar yanıyorum bazen soğuk yoğurt maden suyu ılık bi sütle 1 saatliğine kadar rahatlıyorum 💞
Serife3304 Ben de şurubu hiç içmedim açıkcası sütle falan yatıştırmaya çalışıyorum ama bugün doktor zararının olmadığını söyledi devam ederse şurup alcam sanırım bide vegaferon Demir ilacı kullanıyorum o ilaç da mide yanması yapar dedi