Miniklerin-annesi96 Hanımlar 25 haftalık ikizlere hamileyim gebelik şekeri çıktı diyete başladım bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz geçici bir durum mu
sukranaslier Miniklerin-annesi96 bende hiç ölcülmedi 30 haftalığım tokluk şekerim 155 doktoruma söylemelimiyim
Dua38 Miniklerin-annesi96 Evet bende de var gebelik şekeri diyet uyguluyorum bende insallah geçici bir durumdur
HacerAycil sukranaslier tokluk sekeriniz yuksek gelmiş doktorunuza muhakkak soyleyin takibi yapilacaktir 1 hafta ne kadar yükseliyor diye .
Alyami sukranaslier sınır 140 diye biliyorum sizin fazla ckms bnm tokluk 111 ckmsti bana normal bişi yok dedi doktor ama bence söyleyin gösterin sonucunuzu
Bakiberat 27.haftalıgım benimde gebelik şekerim var ikinci Hamileligimde de vardı şükürler olsun ne bende ne oğlumda kalıcı olmadı İnşAllah bundada birşey olmaz şuan diyet yapıyorum
Dua38 Bakiberat Sadece hamilelik döneminde mi yükseliyor aceba şekeriniz benim de 3.çocuğum diğerlerinde yoktu bunda çıktı dahiliye doktorum gebelikten snra da bakmalıyız şekerine diyor inşallah kalici olmaz 🙁
Ruhsuz Bakiberat peki 2.hamileliğinizde ilk haftalarda mı diyete başladınız her hamilelikte çıkıyor galiba değil mi
Bakiberat Dua38 bide doğumdan sonra hem benim hem bebegin şekeri ölçülüyor hastanede kaldığın zaman icinde o zaman belli oluyor canım kalıcımı değilmi diye
Bakiberat Ruhsuz galiba 20 haftalarda cıkmıştı yine şimdilik diyet yapıyorum haftaya seminer varmış 2 saatlik dr. Um oraya davet etti İnşAllah iyi tavsiyeler ögrenirsem yazarım burayada
Dua38 Bakiberat Anladm cnm söylediğin iyi oldu onceden bilmek iyi olyo böyle şeyleri dahiliye dr u dediki doğumdan 7 ay kadar sonra bi daha seker yuklemesi yapip bakalm sana dedi hayrlsı inşallah yaa kalıcı olmasında tek ne gerekiyorsa yaparız