Busra45 8 haftalık gebeler el kaldırın bakalım. Vücutta neler değişti? Ne gibi belirtiler baş gösterdi bilgilenelim
YagizAsyaMom Busra45 tam 8 haftalığım bugün.. İlk gebeliğimde ki gibi sadece göğüs hassasiyeti yaşıyorum ilave olarak göğsüm sızlıyor onun dışında rahat geçiyor gebeliğim 3 hafta sonra tekrar muayne olacağım inşallah 😊 Sizin nasıl geçiyor
nurcakir58 Busra45 miğde bulantısı geğirme kendi yaptım yemeği yiyemiyorum önümüzdeki hafta gidicem kan vericem ilaç yazicak sanırım şuan sadece folik asit kullaniyorim
Busra45 YagizAsyaMom benimde arada bir karnım ağrıyor gögsüm benimde aynı acıyor. Rahat geçiyor şuanlık inşallah böyle devam eder 👍😁
Cemrealya_ Kızlar benim de son adet tarihim 8 aralık su an 9 haftalık olmam gerekiyor ama ultrasonda 7 haftalık çıkıyor kese boyutu, benim gibi olan var mı ?
YagizAsyaMom Cemrealya_ benimde 11 günlük Bi geriliğim var Son adetim 7 aralık ultrason a göre de 18 gözüküyor
Hulyauygur Cemrealya_ geç döllenme olabilir benim de 1 hafta geri çıkıyor, doktorum yumurtan geç çatlamış, hamilelikte 1 hafta geç oluşmuş dedi
GulcanYvz Bizde 9+5 olduk bulantılar azaldı ama hala ara ara var göğüslerim büyüdü ve hassasiyet var bu aralar bel ağrımda Var inş sağlıklıcakla kavuşuruz
Cemrealya_ YagizAsyaMom siz kalp atışını duydunuz mu biz geçen hafta çok geriden geliyordu dinledik haftaya tekrar gel kalp atışı güçlenmiş mi diye bakalım dedi
Ova 7+4 günlük hamileyim mide bulantım ara ara ama çok sık oluyor. Mide yanması gaz sıkıntısı da yaşıyorum bir de kızlar kabusum oldu resmen kabızlık🤦🏻♀️Daha önce hiç yaşamadığım bi durum çok zormuş😞🙈
YagizAsyaMom Cemrealya_ 6. Haftada gittim çok cılızdı ben duymadım bile. Geçen hafta çarşamba gittim duydum çok şükür tam olarak kaç haftalıksınız? 9 a kadar dinlenebiliyor
Pnrbtr 8+3üm. Evimden, yemeklerden, yatağımdan, herşeyden tiksindim. Evde yapılan yemeği yiyemiyorum. Ki ben boğazlı biriyimdir. Bana hiç yakışmadı 🤣
Cemrealya_ YagizAsyaMom ultrasonda 6 haftalık gözüküyordu kalp atışını duyduğumuzda şimdi 7 haftaligiz cumartesi tekrar gidicez