AyenurGrtrk Kızlar bişey sorcam yardım ederseniz çok mutlu olurum 24 haftalık hamileyim iki gündür vajinamda iğne batmaları birde bağırsak sindirimim çok hızlı çalışıyor buda karında ağrılara sebep oluyor benim gibi yaşayan oldumu ??
Esrelf AyenurGrtrk benimde bazen vajene vuran ağrı oluyor bacaklarımın arasına yastık koyup uzanıyorum ağrı azalıyor. Haşlanmış patates kabızlığa iyi gelir.
AyenurGrtrk Esrelf benim kabızlık değil benim ishale yakın bişey ama ağrılı oluyor ondan dolayı korkum var ☹
Esrelf AyenurGrtrk canım yanlış yazmışım ya ishale iyi geliyor yazacaktım. Tansiyonun yoksa hafif tuzlayıp ye. Yeni bir ilaca başladıysan o da yapmış olabilir.
AyenurGrtrk Esrelf magnezyum kullandım Canım kramplarım için erken Doğum riski diyor ben beni korkuttu doktor 2 hafta önce detaylı ultrason da erken Doğum riskim YÖK dedi ama işte hamilelik psikolojisi insanı böyle yapıyor
Esrelf AyenurGrtrk he canım magnezyum yapmıştır. Burda birsürü gebenin yazdığını görmüştüm magnezyum ishal yapıyor diye. Erken doğum riskin olmasa da kullan kasılmaları önlüyor. Ama doktoruna danış farklı bir magnezyum ilacı al bu sana yan etki yapıyor. Sürekli isha ishal nereye kadar.
AyenurGrtrk Esrelf çok haklısınız içimi rahatlattın Canım benim çok teşekkürler sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşAllah ❤😀