Gulcakir44 Kızlar ben 11 haftalık hamileyim ve yüzüm çok sivilce doldu bana gebelikte kullanabilcegim bir krem felan ne varsa önerebilirmisiniz ya 😞
Ozlemkubra Gulcakir44 aynı durumu bende yaşıyorum 15haftalığız ve geçiyor tekrar çıkıyor ama hiçbirşey kullanmadım kremler önerilmiyor diye biliyorum. Cinsiyeti öğrendim kız bebek o yüzden çirkinleşiyorum diye yoruyorum kendimce 🙄😂
nursenakaynak01 Gulcakir44 bende de oldu doktora gittim daha önce kullandgm kremi yazmasini istedim yqzmadi ve kızdı onlarbebegin getirdigi seylerdedi bundan rahatsiz olma dogumdab sonra duzelir hem yuzunde abarti hic bisey yok gayet guzel deyip kizmisti😂
zntrkn Gulcakir44 valla canım benim de o haftalarda çıktı sonra geçti 22/23 gibi tekrar başladı çıkmaya. Bende bekleyeyim şurada
Gulcakir44 Ozlemkubra ayy canım benim ya bende cirkinleşiyorum ama doktor geçen hafta yüzde 80 erkek görünüyor şuanlık dedi ne yapicaz biz bu sivilceyle :))
Zeyno_65 Ozlemkubra kiz bebek cirkinlestiriyor mu bilmiyorum ne kadar doğru ama kiz bebege hamile olanlarda sivilce problemi duyuyorum ben bikac kişiden canım.
Duygukc Gulcakir44 erkekse bebek daha çokmu sivilce çıkıyor benim etrafımda kız doğuranşardq sivilce hiç yok ama ben 8 haftalığım sivilce doldum erkekmiki acaba
Benimguzelkiziim Benşm alnımda küçük küçük sivilce tarlası çıktı hayatımda görmedim şoktayım 15 gün oldu biraz azaldı 😌
SedaveSusam Gulcakir44 hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı sivilcelenme oluyor sonra geçiyor canım benim ilk 3 ay yüzüm çok kötüydü son 3 aydayız sırtım fena
burcu0818 Benimde çıkıyodu arada hala çıkıyo bence cinsiyetle alakası yok gebelikte sivilce normalmiş