Ozlmslm Arzu_54 ikiz kızlarımız var isimleri asel ve alya. Tekrar kızımız olcak çok seçeneğimiz var: meva, piraye, yüsra, inci. Oğlımuz olsaydı: cihangir koymayı düşünüyorduk 🤗 sizede fikir olabilir
Ask_H Arzu_54 eşim annesinin adını istiyor anlaşmıştık başta tamam demiştim bende Ada ismini istiyorm ikisi beraber olsun dedim düşünecekmiş istemiyor açıkcası net bir şekilde de söyleyip kırmak istemior bende onu kırmak istemiorm bakalım sonuç ne olacak 😂
Hilalse Arzu_54 ilk ufuk hazardı sevmediğimi söyledim sonra göktuğ göktürk gibi eski türk ismimi koysak dedi olabilir dedim sonra mertcan ne güzel isim dedi çok güzel dedim bugün ayazmı bıraksak oğlanın adını diyor anlicanız bizim daha çoook yolumuz var
Asyaaafatih Arzu_54 Mustafa Yiğit koycam oğlum olcak 🤗 kayın babamın adı artık gelsiiinn büssürü altınlar 😀💕🙏
ozlem_1990 Arzu_54 hiçbir isim içime sinmiyor 😕 öylesine isim de koymak istemiyorum, sonrasında pişman olmaktan korkuyorum. Ilk oğlum Güney Çınar çok içime sindi ama ikinci oğlum için 3 ay kaldı, hala isim yok maalesef
Glshhh28 Erkek olsaydı kerem yada yiğit düşünüyorduk :) tüm belirtileri ters çeviren kızım için çok düşündük miray koyacağız inşallah :)
010795 Sevgiliyken karar vermiştik, kız asel erkek yamaç olucak.... öncelik aselcigim geliyor inşallah 💕💓 son 30🧿🧿⚘
F6- Arzu_54 Erkek olursa Rahmetli babamın adını koycaz yanına bi isim ekleyerek ; Halil Eymen ❤️ Kız olursa da ; İkra 🐣