Hebun56 Son ayım 5nci Aydan itibaren ara ara midemin yanmasını yaşıyordum şuan son ayım biraz önce sinirden ağladım artık ne iyi geliyor sütten başka söyler misiniz süt geçiriyor ama çok sürmeden etkisi geçiyor günde 5 bardak içiyorum resmen
Mommbabyy Hebun56 burda bi arkadaş pulcet kullanıyorum demişti. Ben de aynı dertten muzdaribim sürekli yanıyo ne yesem pişman oluyorum. O ilacı ben de danışıcam doktor uygun görürse kullanıcam çok iyi geliyo demişti onu diyen arkadaş. Senin de aklında bulunsun
Niloylay Hebun56 bence doktoruna danış sütten başka benimde aklıma bşrsey gelmiyor inşallah bir çözüm söyler belki ilaç verir
Ececik07 Hebun56 pulcet kullanıyorum ben. Gaviscon rennie kesmeyince doktorla konuştum . Pulcet bir üstü onlar yetmezse bunu veriyoruz dedi ona geçtim. Ama oda çok etkili diyemiyorum belki size yarar. İlk başlar da çok iyiydi ama Son haftalar benim aşırı uyutmuyor uyandırıyor sürekli midem de ki yanma
Mbmb Hebun56 kesinlikle gaviscon doktorum litrelerce içebilirsin zararı yok dedi. Zaten içeriğini okursan soda ile aynı. Ama genede kendi doktoruna sor
Sudeeali Hebun56 yok canım soguk olsun yavaş yavaş iç bende son günlerimdeyim miğdem kaynıyo böyle boğazıma ekşi ekşi su geliyor ve ne uyutuyor ne yatırıyor çok rahatsız edici pınar süt içiyorum soguk iyi geliyo 😇😇
Asaltntyr Hebun56 sütten başka bi şey demişsiniz ama ılık sütü çok yavaş bi şekilde yudum yudum içmeyi deneyin bana iyi geldi ama çok küçük yudumlarla
Aslannn Hebun56 valal canim bende son haftalarda yok artık benimde bitirsi bu mide yanması..soda biraz da olsa iyi gelio sanki... süt fayda etmez oldu bende..bide soğanlı salçalı dometesli yemekler daha çok tetiklio sanki..
melcay Hebun56 benimde son ayım ve mide yanmalarım aşırı boyutta. renni duo kullandım ben şimdi gaviscon kullanıyorum. Doktor ikisini de içebileceğimi söyledi 👍 tavsiye ederim
Canan_3547 Hebun56 bende 33+2 haftlgz ama mide agrsindan kafami duvarlara vurasim gelyor resmen mide ilaci sut soda ne iscem boş bende napcami sasrdim