Bbsraa Kızlar b12 iğnesine başladım da bugün aldim daha 5 tane var içinde hergün mu vuruluyorsunuz yoksa doktorunuz size gore söyledi mi ne zaman vurulacaginizi
Biranne00 Bbsraa canım bildiğim kadarıyla ilk bir hafta her gün vuruluyor daha sonra haftada bir sonrada ayda bir kullanıyosun bitene kadar canım yani ben öyle olmuştum
Tstnptt Bbsraa doktorun söylüyor canım ilk başta çok düşüktü hergün vuruldum sohaftada vuruldum en son ayda bire dönmüştü gebe Kalınca bıraktım ben
Busratm Bbsraa Normalde eczacı söylüyor. Ben mesela 2 kutu almıştım. İlk kutu her gündü ikinci kutuyu da haftada bir vuruluyordum.
SedaveSusam Bbsraa o kişiden kişiye değişiyor canım bana 10 iğne verdi 5 i hergün vurulacak son 5i hafta da bir vurulacak üçüncü iğneyi vurdurcam yarın
Sevgi22 Bbsraa canım eğer hamileysem 4 günde 1 çünkü ben hamile olduğum için öyle vuruldum sonra ayda 1 kereye düştü şuan ayda 1 kere vuruluyorum
Sevgigursoy Busratm benimde 113 ama doktoruma her seferinde söylüyorum b12 düşük unutkanlık oluyor diye ama iğne yazmadı hiç yeşilllik ye bol bol dedi
BusraDevlet83 Busratm 188 değeriniz iğne kullandıktan sonra mi? Çünkü fena değilmiş değeriniz şuan referans aralığını hatırlamıyorum ama. Misal benim 76 idi. Haftada bir iğne vermişti. Sonra 380 küsürlerine çıktı. Şimdi 3 haftada 1 e ayarladı.
Terspektif Bbsraa Onu değerlerine göre doktorun söyler canım. Bana 2 kutu ilki 3 günde bir 2. Kutu haftada bir olarak vermişti doktorum. Doktoruna danış bence
Busratm Sevgigursoy Referans değerinin en düşük değerindeydi. Ben de sonucu bilmiyordum 2 kutu iğne verince bir e nabızdan bakayım dedim orada gördüm ama gebelik istediğimi söyledim. Sağolsun ilgili bir doktoru o zaman biraz yükseltelim en az 300 lerde olması iyidir dedi yazdı.
Busratm BusraDevlet83 İğne kullanmadan 188 di. Doktor yinede düşük buldu. Kullandıktan sonra kontrole gitmedim.
Alioglu Bbsraa once 5 gun hergun sonra haftada bir sonra ayda ama ben bu kisir donguyu kac sene yasadim yinede dusuk hamile olmadan once cok igne oldum ama yine ayni doktor dedi bazi insanlarin vicudu tuketir hizli tuketir yani surekli ignede olsan dusucek dedi
Belmaaa Bbsraa haftada bir demişti 2 tanesini yaptırdım değerlerim yükseldiği için bıraktım doktoruma da bıraktığımı söyledim
Bbsraa Bana 3 günde 1 dedi de o kadar çok şey söyledi ki hastanesine ciktim gelene kadar unuttum aradim da ulaşamadım yarın tekrsr aricam. Bir tane vurdurdum. Oomadi gidicem tekrsr sormak için