Melisyasar Babyyinlovee progestan bende kullandim 1 hafta sonra biraktim gerek duyulmadi. Ama senin dedigin kasilma rahîm buyuoya bebek buyudugu icin kasilma agri oluo kasıkta batma olur 😑 magnezyum iyi gelio peynir cok ye soda ic arada sirada
Duyguslabebegi Tlaynz12 ben de magnezyum diaspoal diye yutulabilen bir toz magnezyum kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Adige09 Zhrnz 35 36 da bak nasil kasilacaksin asıl o zaman lazim magnezyum ben 33.haftamda basladim suan 38 oldum kasılmalardan yalanci sancilardan yürüyemiyorum gunde 2 defa magnezyum almama ragmen işe yaramıyor bazen 😑
Zhrnz Adige09 yok cnm benim bu 3. İlk defa kasilmalarim oluyo doguma kadar sanci kasilma olmadi hic digerlerinde ikisinide suni sanciyla dogurdum o yuzden kendi agrim sancim gelsin diye birakicam 🤗
MercimekVeaAnnesi Mervekr canm ben icinde kalsiyum magnezyum olan bi hap kullaniyorum doktorumda emzirmen bitene kadar kullanacaksin dedi
DeryaToprak Mervekr ben 33+5 teyim ben de magnorm kullanıyorum doguma kadar devam edecegız dedi doktorum
Melikeb19 Mervekr canım 33+5 te kontrole gittim kullandığım ilaçları sordu söyledim doktor bana bu ilaçları bu şekliyle doğum yapıp emzirme dönemin sonlanana kadar içeceksin bu senin kemiklerin için çok önemli dedi. ilaçlarım içerisinde magnezyum da var kullanman da bir sorun olmaz yani doktoruma çok çok güveniyorum