198723 CanselMayis çok güzel adiyla saglikla yasasin benim ki ali ismini de sevmiyo alili ikili isimlerde önerdim olmadı bakalım artık
198723 Srpplt neyse belliki çok istekli en azından kerem güzel herkes onu der sağlıkla gelsinler minikler inş
Srpplt 198723 Aynen istekli oldugu icin cokta kıramadım ☺️ siz de ben ikna edemedigim icin nasil ikna edilir bilmiyorum ama yeni bir liste yapabilirsinz ikinizinde hosuna gidecek baska bir isim mutlaka bulursunuz 😊
198723 Mujgan11 Alya bence benimde kız olsaydı Asel lina istiyordum onda da bi gıcıklık yapardı da eşim
Selmapiskin 198723 oğlumun adı Yusuf 🥰 bence çok güzel bir isim. her çağa uyumlu bir isim. başarılı Zeki ve uyumlu çocuklar oluyor genelde. ( istisnalar kaideyi bozmaz) yani tavsiye ederim bu ismi
198723 Selmapiskin Bencede katılıyorum size inş kabul ettiririm hem anlamlı hem kulağa hoş gelen isim sonuçta Allah bağışlasın oglunuzu da
198723 Nesslihan eşimin istediği de olsun istiyorum elbet ama siraç hiç sıcak gelmiyo bana inş gönlümüze tam yatan güzel isimler koyarız miniklerimize
Zhrnz Smybgrack aynen cnm bi.gelenek gibi bisi oldu ama ben cok seviyorum iki isminide kayinbabamida aynen seviyorum belki ondndir 🤗 Kadir Emir daha uyumlu gibi geldi bana cnm ama hangisi senin icine siniyosa onu kat 😍
Smybgrack 198723 İki isim kullanılmıcak ki canım kadir ismi sadece kimlikte olucak hayatta söylemem söyletmemde
198723 ElifNilMom eşimle şimdi isim tartışmasını yaşıyoruz yusuf eymen kesinlikle olmaz siraç ben koyuyorum istediğin bi ismide sen koy diyo bilemiyorum artik 🤔
ElifNilMom 198723 yani canım yapacak bir şey yok bence eğer benim bebişde erkekse ablamın adının oğlu olacak cünkü eşimin dedesinin adı çok takılma bence kuzeninin oğlunun ismi olmasına