Nadis_cvk Kızlar yarın randevum var şeker yüklemesi yaptırcam yaptıranlara soruyorum aç mı gitmeliyim tok mu sabah ona göre kahvaltı yapıp çıkabilirim evden randevu saatime kadar vaktim var ?
tugbaak49 Nadis_cvk ben bugün yaptırdım. Aç gidiyorsun. Sana şerbetli su gibi bişey verecekler komple içip biraz beklettikten sonra kan alacaklar daha sonra bir saat sonra tekrar kan alacaklar canım bu kadar
Canan_olg Nadis_cvk Şeker yükşemesine aç karnına gidilir randevunu sabah erken saatşere almışssındır umarım bu arada kaçıncı haftadasın
Canan_olg Aysegulccc Siz şeker yüklemesi yapyırmayı düşünmüyormuydunuz acaba aksi takdirde doktorunuz belirtirdi mutlaka ama bilemedim sanki bir tık geç kalınmış 🤔🤔
Canan_olg Aysegulccc Yapıyorlar canım ben hastanede yaptırıcam düzenli gittiğim çünkü laboratuvara göre farklılık gösteriyor malesef tahliller tek laboratuvar devam et daha iyi geldi bana
Yenianneadayi2208 Aysegulccc bağlı olduğun sağlık ocağına sormands fayda var canım.Ben yapıyorlar diye biliyordum bugün tetanoz 2. Dozu olurken sordum yapmadıklarını söylediler.Devlete gidicem o yüzden.
Simgesydn Nadis_cvk kesinlikle aç gidiyorsunuz. Ve orada birer saat aralıklarla kan alıyorlar şekerli suyu içtikten Sonra. Toplam üstüne iki saatte bişey yiyip içemiyorsunjz