civcivimmm Kızlar tınaztepede yada buca tıpta 2li tarama yaptıranınız varsa ne kadar ücret ödediniz acaba
Canan_olg civcivimmm 2li tarama pahalı değil canım ben kan için 30 radyolıjik ultrason için 100 lira verdim toplam 130 lira yaklaşık 3 ay önce tabi hastanem de özel medifema hastanesi ayeancılarda senin yınaztepe dediğin bucadaki mi torbalıdaki mi
civcivimmm Canan_olg bucadaki canımmm ama muhtemelen ordakiyle aynıdır fiyatları bazıları 400 500 falan yazıyoda şok oldum
Canan_olg civcivimmm o 400-500 olan 20. Haftanda gireceğin ayrıntılı ultrasonda canım benim onada hazırlıklı ol bundan sonraki önemli adım o
Mukaddes_tan 450 tl olan serkan beye yönlendirilen detaylı ultrasonun ücreti 2li tarama zaten kendi doktorunuzun yaptığı bir test muayene ücreti 100 lira istediği kanın ücreti ise 40 tl yani toplamda 2li tarama 140 tlye denk geliyo
civcivimmm Canan_olg rabbim o zamanlara sağlıkla gelmeyi nasip etsin canımm onun o fiyatlarda olduğunu biliyom onun için gözden çıkardımda ikili test için böyle dediler diye şaşırdım ama değilmiş