Cemrealya_ Bus_ak18 tamam canim benim için de okuyabilir misin 7 haftaligim bi kaybın var geçen sene o yüzden korkuyorum, sağlıklı sıhhatli gelişmesi için sabiha sırmalı
TunarinAnnesi Bus_ak18 Türkan 🤲Allah kabul eylesin kuzum güzel kalbine sağlik İnşAllah sağ Salim kavuşursun bebeğine 🤲
Aybarss Bus_ak18 canım bende çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim rica etsem banada okur musun ismim Rabia 🌸şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️
Bus_ak18 Aybarss kuzum isim soyisim yaz lütfen çok fazla rabia oldu. Yukarı yazmayı unutmusum herkes sadece isim yazıyo tek tek dönüş yapamıyorum💚
Sabriye_71 Bus_ak18 benim içinde dua edermisiniz 2 oğlum var rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhatlı kız evladınıda tattırmayı nasip etsin 🙏 Sabriye Demirel
Asli66_ Bus_ak18 Allah razi olsun canim, benimde dualara ihtiyacim var, gebelik zehirlenmesi riski altindayimm😞😞
Bus_ak18 Kızlar lütfen soyisminizle yazın. İsminizi alırım yada direk söylerim ama birçok kübra rabia vs oldu. Soyadınızla daha makbul olur sanıyorum. Bu yorumumu görün lütfen. Sadece isimleri alamıyorum malesef. Dua ederim tabiki ama