Ahsenn031013 SAH35 özelde yaptırdım sadece 65 tl ödedim. Medical park hastanem👍🏻 Önce ultrasondan ense kalınlığına burun kemiğine baktı daha sonra kan alındı özelde olduğu için 1 haftada sonucumu gördüm ancak devlette yaptırırsan 15 günü bulabilir
DeReNAsYa Bende yaptirdim sonuclarim cikmis e nabizdan baktim fakat anlamadim tabi rndv. 7 gun var daha fBHCG 19.1 pappa 2.39 yaziyo bilgisi olan varmi ki ?
mrvky34 DeReNAsYa muhtemelen sorun yok. Hcg dusuk pappa normal. Ama kesin sonucu grafik ve mom deggeriyle doktorun soyler
Prenses001 DeReNAsYa normal görünüyor ama grafik var o da.inemli birde trizomi değerleri kaç kişide 1 onlar lazım bi benim e nabız da görünmüyor şu 2li 3lü 2li gösterdim 3lü çıkmış ama görünmüyor
mrvky34 Prenses001 gittigim perinatolog onermiyorum su an dedi. Bebekte sikinti gormedim. 4lude sorun cikarsa konusuruz dedi. Yuzde 70 saglikli deyincede beklemeye karar veridm
DeReNAsYa Prenses001 evet insan ister istemez merak ediyo arastirdim ama elimdeki sonuclarla hic bi yere varamadim tesekur ederim umarim sizlerde saglikli bi sekilde alirsiniz kucaginza 🙏