SeHer1909 minikkuzuu hepsiburada 400 ml 174 e aldm iki hafta önce. 200 ml bence cabuk bitebilir. Ben üç kez basıyorm karnıma bacagıma popo cevresine sürüyorm
mustafayasemin Sahil yüzde seksen vücut yapısıyla ilgiliymiş pahalı pahalı kremlere yağlara gerek yok diye düşünüyorum ben çok kilo aldım göbeğim hayli büyüdü ev yapimj zeytin yağı sürüyorum daha çatlamadım inşallah çatlamam 30.haftadayım
Sezen95 Sahil 16. Haftada başladım 25. Haftadayım gelişen bir çatlak yok canım lierac kullanıyorum arastırdıktan sonra eczaneden alma 2 katı fiyat veriyorlar ben trendyoldan temin ediyorum orjinal yarı fiyatına geliyor
Gkhneminesn Sahil yok ne ayibi 62 kiloyla hamile kaldim 74 le dogurdum 5 ay oldu simdi 57 kiloyum ve 2 ciye hamileyim
Sahil lamiaaktas baya emek harciyorsunuz insallah catlamazsiniz umarim bende o kadar emek harcayabilirim😘
Muge0609 minikkuzuu Trendyolda İndirime Girmişti 125 tlye Düşmüştü. Normalde Eczanede 230 Tl Gibi Bir Fiyat. Bende Lierac Kullanıyorum 12.Haftamda Başladım Kullanmaya Şimdilik Daha Küçüğüz 17+3üz Ama Bayağı Çıktı Göbeğim Çatlamadım Daha Ama Çatlıcam 😂
Sultan1903 Sahil Çaylamayı beklemeden kullanın bi bakmışsınız bi anda çatlıyosunuz, öncelikli mustela öneririm,yada lierac onları alamıyorsanız haricinde bio oil ve çeşitli yağlarda olur,önemli olan düzenli olarak nemli tutmak,