mrvky34 Ikili testte biyokimyasal riskim yuksek cikti. Ctesi 4lu test yapilacak. Basina gelen var mi?
Nese_krc mrvky34 benimde ikili test sonucumda bir değer yüksek çıktı, doktorum ya 4 lü tarama yaptır ya da fetal DNA dedi, 17. Haftada 4 lü tarama yaptırmayı düşünüyorum 🤷🏻♀️
mrvky34 Nese_krc hangi degeriniz? Benimde papp a degerim cok dusuk cikti. Hcg 30du. Ama pappa dusuklugu riski baya arttirdi. Kombine riskim iyi ama biyokimyasal risk 1:179
Nese_krc mrvky34 benimde kombine riskim normal çıktı ikili test sonucumda 1:101 oranında risk görüldü , ultrason sonucumda normal ama yine de ek bi tarama yaptırmak istiyorum o yüzden 4 lüyü bekliyorum.
Mrvtml mrvky34 Benim de bütün değerlerim yüksek çıktı. Haberi aldığımdan beri okumadığım site kalmadı. Cumartesi günü Harmony Testi yaptırdık onun sonuçlarını bekliyoruz. Umarım güzel haberler alırız hepimiz 😔
mrvky34 Mrvtml seni o kadar iyi anliyorum ki. Kayseride perinatologa gittim hemen. O beklememi soyledi. Bekliyorum bakalim. Umarim guzel haberler aliriz
mrvky34 civcivimmm nevsehirde ozel hastanede 25 tlye yaptirdim. Ankara synevo laboratuvarina gonderdiler
Mrvtml mrvky34 Perinatoloğa bizde gittik. Kendi doktorumuz ense kalınlığını bile bize söylemedi. Perinatoloji doktoru da ense kalınlığı normal dedi ama Ölçüm falan söylemedi. Kan değerlerinin yüksek çıkması kafamızı karıştırıyor
Mrvtml mrvky34 İstanbul’da yaptırdık hastaneye gitmedik. Doktor iki tane broşür verdi Bilgi alıp birini tercih ettik. Eve sağlık ekibi yolluyorlar onlar kan alıyorlar kargoyla İsveç’e gönderiliyor. 2500 e yaptırdık
Mrvtml Mrvtml inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. İkili test yüksek çıkınca genetik test yaptırdık onun fiyatı 2500