Babyboymom Kızlar bu hafta harika kolay ve sizi rahatlatacak hareketlerle yoga videomu sizler için hazırladım. https://youtu.be/UjO0hXTtjNM Haydi herkes kolay ve sağlıklı bir hamilelik için yoga'ya gelin 💐❤💖✌🏼💐🤰🏻
MelekGktrkYldrm Teşekkürler ☺ 22. Haftadayım biraz geç kaldım ama sizi görünce heveslendim siz yaptınız ben rahatladım ☺ Hemen başlayayım 😘
Babyboymom MelekGktrkYldrm Olsun hiç önemi yok yeterki yapın 😊 Ben sadece haftamı yazdığım için yoksa gerçekten önemi yok 😘
Babyboymom Slmgr ilk üç ayda sadece nefes yapın lütfen daha sonrali hafta yani 16 dan itibaren başlayabilirsiniz sevgili dostum 😍❤
Babyboymom MervemitYldrm tabiki geç kalmadınız😊 Hemen tekrar edin 😍 Nefesi öğrenin sonra yavaş yavaş yapın hiç önemli değil yeterki 15-20 dakikanızı ayırın daha mutlu olun 😘❤😍💐
MervemitYldrm Babyboymom linke tıklıyorum fakat açılmıyor ve hapymom dan da çıkıyor uygulamayi tekrar aç diyorum hapymom a öyle giriyor ama link açılmıyor ??
Babyboymom MervemitYldrm cnm ozaman benim instagrama gir orda profilimde link yazıyor : gizemmatakan Birde hamilelerle yoga diye geçiyor youtube da💐