Merhaba herkese bugun 5.gun oldu ama yazamadım arkadaslar dogum hıkayemı bende yazmak ıstıyordu m bugune kısmetmıs cok uzatmıcam merak etmeyın 🤗 kontrole gıttık sezeryan gunu alacaktık hersey gayet normaldo agrılarım vardı ama daha onceden bılmedıgım ıcın yalancı agrı fılan sanıyordum.ve catı muayesı 37haftadayız doktorum hıc yapmadık yumusama varmı bı bakalım dedı 😳mecburen baktı ve 4cm acılmam olmus ve doktorum bugun keaın almamız dedı herseyım hazırdı ama cok heyecanlandım aglamaya basladım korktum oglum artık gelıyordu bu arada catı muayesı hıc korkmayın cok basıt .yatısımız yapıldı ve saat oglen ıkı bucukda basladıkar herseye spınal anestezı hıc duymadım elınızı sınek ıstırır ya sadece o kadar ınanaın elımın ustundekı damar yolu daha cok acıyor hala ıı olmadı bas agrısı hıc yasamadım tabıkı bıraz agrım oldu dıkıs yerlerımde ama korkmayın ıkı gun ya en fazla o kadar oda eve gelınce hastanede agrı kesıcıler var ıı oluyor ve oglum su an uyuyor cok tatlı ve masum bır melek allahım hepınıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah bol bol dua edın happy kıdse gıdıyorum ben hıscakalın