Naaagihannnn SevdaVEFAtih dimi bende ole dusunuorum sonucta ben gelen miktarin normal olup olmadigini yada renginin sorun isaret edip etmedigini bilemem ki sabah aradim doktorumu miktarni rengni takip et dedi nasl edim belki icten yogn distan normal bilemeyiz ki 🤷
EbruZrlu Naaagihannnn 😂😂 hadi sıra sizde inşallah bir hayırlı haber de sislerden alayım sonra da bebeleri konuşuruz😬 daha bana tama anlamıyla aman aman annelik gelmedi mesela herkes abartıyor gibi geliyor kokusunu çekince bütün acılarım dindi falan diyenler valla kendimle uğraşmaktan bebekle ilgilenemedim acım da anamı belledi
SevdaVEFAtih EbruZrlu ay töbe estağfirullahh beni güldürdünn ebru yaaa ama daha çok yenii kendine bile gelememişindr çok haklısınn yanii. Normal bişey gayette.. inş hemen toparlanırsın☺️
Naaagihannnn EbruZrlu abartiolar ya sen kendine gelemiosun ki bi sure nasl acin o an biticek edicek hem bilmezmisin bizim insanlarimiz abartmayi sever 🙄
_Cansuu_ EbruZrlu yarın bizde gorcez günümüzü diye düşünüyorum 😂 bende de aynısı olur gibi öyle hamileligimde de aman aman bir duygusallik yaşamadım bu gece aynı bedende son diye bı tuhaf oldu sadece ama kucağımda hayal edemiyorum herhalde
EbruZrlu SevdaVEFAtih ay inşallah😂 valla böyle ilahi bir duygu gelecek gibi oldum ama sesini duyunca ağladım sadece😂
eylulmin SevdaVEFAtih sağol canım hareket ediyor ama çok nazik ve az o yüzden tedirgin oldum ama dediğin gibi son haftalar bebek büyüdüğü için olabilir
_Cansuu_ Naaagihannnn bende lekelenme olmadı hiç , doktora sordum.olmayabilirmis önemli olan suyun gelmesi ve sancı dedi zaten yarın gorcez bakalım. Bı de sen yarın biz dogurana kadar acilde doğururmussun olur mu olur valla
Naaagihannnn _Cansuu_ @SevdaVEFAtih@EbruZrlu kizlar ben gidiorum suan hastaneye bana dua edin nolur ,❤️🤲
_Cansuu_ SevdaVEFAtih valla kuzum ben doğumdan hiç korkmadım şu zamana kadar hatta şimdide korkmuyorum sanırım aynı bedende son gece ya bira duygusallastim bir de ne zamandır kendiliğinden gelecek diye bir inanç vardı içimde onun stresi falan oldu ondan herhalde. Epidural bende istemiyorum açıkçası dayanabildigim.yere kadar dayanicam dedim bakalım nasıl olacak rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
EbruZrlu _Cansuu_ valla kendim kucağımda çok tutamıyorum ama eşimin kucağındayken çok duygulanıyorum o ilgilendikçe 🥰
_Cansuu_ Naaagihannnn ayy hadi hayırlı haberlerin olur inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum , inşallah güzel haberler verirsin bize ,bebeğine sagsalim kavuşursun 🙏
Naaagihannnn SevdaVEFAtih _Cansuu_ EbruZrlu yine doguramadim kizlar bu gidisle sonum sezeryan lekelenmem devam edio sancim var ama acilma yok doktorum artik sezeryan mi dusunsen dedi ciktim eve geldim dedim pazartesye kadar beklim eger bu sekilde devm ederse kanamam olur sancim.olur acilmam olmazsa sezeryana karar veririm ama bi kac gun daha beklim die dusundum hani bu kadar bekledim 41 geldim. O yuzden ne olucak simdilik bende bilmiyorum 🤷. Suni sanci istedim onada dayanamayabilirsin vuducunun direnci az dedi napicagimi bilmiorum suan en korktugum kanamam olmasi tamm adet oluomus gibi yogun degl ama wc ye gitmeye korkuorum o rengi gormek canimi skıo bide ister istemez agri yapio 🤦 o yuzden ne olucak bilmiorum hayirlisi artik. Sizler naptiniz durumlar nasil doguraniniz oldu mu bacilar 😊 ah ah bak ebru ma en iyisini yapti vala 😊🙈
Hayalaysima Esir Ben de dün doktora gittim Pazartesi günü yatış verdi Suni sancı verecek Hakkımızda hayırlısı Amin
_Cansuu_ Naaagihannnn hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah, bn şu an hastanedeyim suni veriyolar canım açıklık artmıyor ama sezeryana dönebilirim , hayırlısı bakalım inşallah açılma olur bugün dogururum dua edin bana da kızlar ☺️🙏
Esir Naaagihannnn canım madem doktorun sezaryen deneyeyim diyorsa neden devam ettiriyorsun vardır herşeyde bir hayır zorlamanın beklemenin anlamı yok gidişata uymak gerekiyor iki can nede olsak
EbruZrlu Naaagihannnn kuzum kendini bebeğin hareketlerini iyi takip et bekleyeceksen sezeryanda olsa normal de olsa kucağına sağlıklı al da gerisi önemli değil sakın kendinize dert etmeyin neden böyle oldu diye sonuçta biz her yolu denedik