Bebektas1 canım ben gittiğimde kafasındaki beyin odacıklarından başladı,sırası ile aşağı kadar indi.kafa ,burun ,kollar,eller,parmaklar,bacaklar,ayaklar,sonra iç organların hepsi ölçüm ölçüm,santim santim üstelik,Ha damarlar kan akışı.Bana böbreklerinde genişleme var dedi ama doğuma kadar düzelir milimetrik olarak çok büyük değil dedi.37.haftamda sordum kendi doktoruma hakkatten küçülmüş iyice.tabii tedbir olarak doğumdan hemen sonra çocuk üroloji görecek ultrasonla not aldılar.Onun dışında plesantama baktı.O da aşağıda 30.haftaya kadar yukarı çıkar dedi.Çok şükür o da çıktı.4 adet renkli foto (en net ve en güzel pozlarını yakalamak için uğraştı,başardı da )1 tane cd verdi.Nasıl kımıl kımıl hareket ediyorlar anlatamam sana.Ellerini kafasına götürüyor, sonra gözlerini ovuyor, ayaklarını hareket ettiriyor (tabi ben hissetmedim tekme olarak yani her daim hareket halindeler biz sadece kuvvetli olanları hissediyoruz demek istediğim)Çok şükür 38.haftama geldim şuan.Kazasız,sorunsuz,hayırlısı ile kucağıma alsam daha ne isterim.tam 7 gün var doğuma.zorunlu sezeryan olacak.39+0 oluyorum o zaman.