Fdm Aslannn hep mi ilgisizdi? Kaçıncı haftada değiştirdiniz? Benimki sorularıma cevap veriyor ama yüzyüze. Mesaja dönmeyince numarasını neden verdi diye sinirleniyorum
Aslannn Fdm çok basdan savmaya çalışılıyordu dikkatsizdi..plesenta previa varmış 20 li.haftalarda hep muaneye gittiğimde kendisinin dikkatsizliği yüzünden beni bilgilendirebilir di aşırı kanamalar başlayınca hastaneye yatınca anlaşıldı bebegimi kaybediyordum kanamalar yuzunden
Aslannn Fdm beni bilgilendirip iş yerinden izin alabilirdim..ilaç kullanılması gerekmis onları yazabilirdi bana
Yesimkso Nerdeyse son 1 ay kalmış şurda hem yüzyüzken ilgili falan diyosunuz diğer doktoru hiç bilmiyosunuz o yüzden az daha sabredin bence. Hayırlısıyla doğum da iyi olsun da doktor ondan sonra bidaha gitmezsin görmezsin zaten. Naçizane fikrim bu yönde
Fdm Yesimkso teşekkür ederim. Enfeksiyon doğumda başıma iş açmasın da 😥 bir daha görmek istemiyorum zaten. Doğumda sezaryen olmadığı sürece doğumda ebeler etkili demişti birisi. İnşallah ebeler daha iyidir
Yesimkso Bende 33. Haftamdayım bende de yoğun idrar yolu enfeksiyonu varmış yarın tekrar tahlil vercem ve ilaç yazdı doktor ona göre kullancam. Troidim de yükselmiş sonlara yaklaştıkça iyice stres bastı valla vücutlarımızı da bizi de:)