Sdmrll Merhaba kızlar femara kullandıktan sonra çatlatma iğnesi vuruldum ama vurulduğum gün ilişki olmadı diğer günlerde etkisi olur değil mi ? Bide benim gibi olup hamile kalan var mı ?
MineKadir Sdmrll canim zaten iğne oldugun gun iliski olmuyo 36saat sonra öneriyi doktor o zaman çatlamış oluyo sonraki günleri degerlendir bence
TunarinAnnesi Sdmrll canm ben tek femara içdim kendiliğinden çatladi ve gebe kaldım İnşAllah sende olur düşük olduğu için bende bu ay yine başlamak istiyorum femara tedavisine 🙏
MineKadir Sdmrll bende iki kez catlatma ignesi oldum doktor bana 36saat sonrasını degerlendir dedi.dun iğne olduysan sana saat vermiştir doktor verdiği saati ve sonraki günleri degerlendir cnm
MineKadir Sdmrll him o zaman senin iğne yaptığında çatlamıştır o yüzden O günü ve diğer günleri degerlendir demiştir cnm.bende 36 saat sonrası değerlendir demisti
DiplomaliEvHanimi Bende 15.gun pazartesi sabah 11de igne oldum canim femera ile buyudu 18mm di sagda tek yumurta vuruldugu gunun ertesi gunu aksam bide ardindaki 3gunu degerlendir dedi 🙏🏻İnsallah iyi sonuc aliriz😊