Ebru9360 35+2 haftaligim dün gece rüyamda deprem oldgnu gördüm internetten anlamina baktım kötü seyler yaziyodu psikolojim bozuldu kötü bisy olcak die cok korkuyorum😔
minnakfasulyecim Ebru9360 17 haftama girerken yani 1 hafta önce bende görmüştüm hemen baktım tabire saçma sapan şeyler yazıyor karşıma ilk çıkanda hamile kadının bebeğini düşürmesiydi. Tövbe dedim ya iyiye yordum hemen, etkileniyoruz bacım onun etkisi işte😬
Zehra321 Ebru9360 aynen bende öyle yorumlamıştım çok etkilendim heralde falan diye bilinç altıma işlemiştir dedim 😌
Ebru9360 Zehra321 buyuk ihtimalle ama keske bende bakmasaydim anlamina pisman oldum artik bakmicam hicbiseyin anlamina sen kac haftaliksin
Ebru9360 minnakfasulyecim aynen oyle seyler yaziyo ama cok sukur bisy olmadi demi suan kac haftaliksin
minnakfasulyecim Ebru9360 18 oldum kuzum hatta 3 gün önce doktora gittim bebekte çok iyimiş cinsiyetimizi öğrendik iyiye yor her zaman😘
mayamaya Merhaba. Bende dün akşam rüyamda deprem olduğunu gördüm çok korktum pazar günüde görmüştüm Her akşam yatarken aklıma geliyor deprem oluraa naparız die 🙁sanırım düşündüğüm için görüyorum