duygusm Kulani Özellikle ilk 3 ay organ oluşum dönemi olduğundan her türlü radyasyon ve kimyasaldan kaçınmak önemli. Hamilelerin özellikle radyolojik uygulamalara maruz kalmaması lazım evet ama bu illa bir şey olur anlamına gelmiyor. Doktorunuz bunu söylemiş zaten. Etkilenmemiş olma ihtimali de var. Ama bu ihtimal yüzde kaçtır derseniz hiçbirimiz bilemeyiz. İnşallah herşey yolundadır 🌸
Kulani duygusm etkilendiğini ya da etkilenmediğini hamilelikte yapılan testlerle mi öğreneceğiz ? doktorum etkilendiyse düşer.hamilelik devam ederse diğer hamilelerden ekstra bir dezavantajın olmayacak dedi. çok korkuyorum. ilerde bir sorun çıkarsa diye çok :(
duygusm Kulani Allah korusun tabii, inşallah hiçbiri olmaz ama zaten erken haftalarda düşük olursa kimsenin elinden bir şey gelmiyor. Normal devam ederse de her türlü ultrasonla, tarama testleriyle defalarca kontrol ediliyor bebekler.
Miniminikuss Kulani canım 3 haftada kese bile olmamıs oluyor. Bı zararı olacagını dusunmuyırum ki ınsallah olmaz Allaha emanet et Rabbım sizlere bagıslasın ınsallah 🙏
Kulani Miniminikuss inşallah etkilenmemiştir küçüğüm . bunu düşünmek bile o kdar kötü ki. Allahım sağlık versin tüm bebişlere
Naz1988 Vefa83 canım eger kanaman kahverenkteyse ve az geliyosa yatıp dınlen ayaga kalkma benımde oldu ben hastaneye gittim kahverengi kanama tehlikeli degıl dedi doktor kırmızı renkte yanı taze kandan kork demişti ama için rahat etmiyosa doktora git derim
HcA Vefa83 yerleştiği için geliyor olabilir. Hamilelikte çoğunlukla oluyor çünkü. Yinede dikkat edin ve doktora mutlaka görünün muhtemelen kullanacağınız bir hap verir hazneden.
Arzuderinn Vefa83 3 gündür yazmışsınız yeni birşey değil ki. 2 düşük yaşadım ve malesef böyle şeyler hafife alinmamali
beatrice00 Vefa83 kanama agri lekelenme bunlar gebelikte cok onemli durumlar . Hastanelerimizin acilleri 24 saat acik nobetci olan doktorlar mevcut . Bu gibi durumlarda hemen gitmek en dogru karar randevuyu bekleme isteğiniz dogrusu beni sasirtti .