Kbrtnc21 Kızlar mrb bugün asilamamin 12. Günü dün test yapmıştım silikti bugün sabah test yaptm yine normal 5 liralık olandan azck bisey vardı ardından erken gebelik testi yaptm hiç çıkmadı önce negatif sonra pozitif olan var mı ya kafam çok karisti
Zavira16 Kbrtnc21 boşuna umut vermek istemem ama benim 11. Gün negatifti testim ve 12.günü kanamam başlamıştı. İnşallah iğne etkisi değildir ve gebesinizdir bence kan verin
Kbrtnc21 Zemine11 ya eşime dedm hastaneye gidip kan verelim diye yok diyo 15. Gün bekle test yaptığını da bilmiyo
hava123 Kbrtnc21 canım muhtemelen ipne etkisidir , istersen 2 gün daha bekle kan ver bir silik cıkıp sonra cıkmaması igne etkisi
Zemine11 Kbrtnc21 canım şöyle söyleyeyim o zaman erken gebelikte hemen idrar a geçmiyor belli bi hafta geçmesi gerekiyor idrar da çıkması için bende adet günüm bir gün geçince erken gebelik test çubuğuyla yaptım çizgi çıkmadı çünkü geç döllenmiş ama biliyordum hamileydim gittim hemen kan verdim kanda hemen çıktı
Zemine11 Kbrtnc21 senin baya bi varmış canım da benim de geç döllenmeydi yani adet sat ıma 10 gün kala döllenmiş fakat her ne olursa olsun eğer bebek varsa hemen kan a karışıyor
Zemine11 Kbrtnc21 yok canım aşılama değil di normal yollaydı 9 yıl korunduk ilişkiye girdiğimiz ay gebe kaldım🤦🏼♀️