Rmys_krck2534 Kızlar normalde kuru bi cildim olmamasına rağmen hamilelikte çok yoğun bi şekilde cilt kuruluğu yaşıyorum heleki yüzüm de pul pul döküyor resmen önerebileceğiniz krem yada evde yapabileceğim bişey varsa cevaplarınızı bekliyorum lütfen 🙏🏻
Mervee58 Rmys_krck2534 mustela kullanıyorum ben içerik yönünden temiz olduğu için ama ona rağmen hala kuru aksine yağlı bi cildim var😏
elif00000 Rmys_krck2534 ayni sorun bende de var dudaklarim yüzüm aşırı kuruyor zeytinyağlı nemlendirici kullaniyorum
ggulayy Rmys_krck2534 garnier nem bombası kullanıyorum ben su bazlı olduğu için cildi yağlandırmıyor ama nemi hapsediyor resmen. Fiyatı da uygun internetten bakabilirsiniz😊
Fesum Rmys_krck2534 zeytinyağı kuru ciltleri daha da kurutuyormuş , yüzüme değil de nemlendirmek istediğim cilde zeytinyağına bal ekleyerek sürüp bekletip duruluyorum , yüzümü aktarda satılan açık zeytinyağlı sabunla yıkayıp , otacının doğal Gül suyu spreyini kullanıyorum , gratisten temin ediyorum . Yüze uygulanan yağlar hakkında bilgim yok , yalnız vücut için nette şöyle bir Bilgi var : https://www.annebebek.com.tr/cocuk/Ay-Ay-Hamilelik/Hamilelikte-Aromatik-Yaglarla-Rahatlayabilirsiniz/38
Zelihahut Bendede ayni sorun var cnm sudocrem suruyorum baya iyi geldi ozellikle cenemde cok vardi baya aza indirdi
Rmys_krck2534 Mervee58 Benimde öyle canım normalde cildim yağlı ama hamilelikten sonra kuruluk başladı cildim hassas olduğu için korkuyorum her ürünü kullanmaya o yüzden sizden fikir almak istedim🥰
Gloria13 Benim cildim zaten kuruydu daha da kurudu pul pul dökülüyor ve sivilceler de çıktı bir suru. Ben bi ton para verip avene diye bir markanın yıkama jeli ve nemlendiricisini aldım ise yaramadı
Rmys_krck2534 elif00000 siveno’nun dudak kremi var canım onu kullan dudaklarım için onu kullanıyorum bayağı işe yarıyor hemde tamamen doğal bi ürün🤗
Rmys_krck2534 Yaseminbt35 Ellerim ve göbeğimde çatlak oluşmaması için bende vazelin kullanıyorum canım ama yüzüme kullanmadım cesaret edip bi zararı olmayacağını bilsem kullanırım yüzümede çünkü gerçekten işe yarıyor
Rmys_krck2534 Gozdeozn Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kuzum, ben vazelin denince hepsi aynı vazelin mantığıyla aldım öyle marketten kullanıyorum 🤦🏼♀️Bakarım hemen içeriğine
Mervee58 Rmys_krck2534 bende cildiyeye sordum bide kendi doktoruma onlarda her ürünü kullanma dediler bende dikkat ediyorum☺️
Gozdeozn Rmys_krck2534 https://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/vazelinin-zararlari-nelerdir-2542362 linke girebilirseniz okuyun