mavera Bugün yaptırıcam bu iğneyi yaptıranlar Bi yan etkisi oldu mu acaba alerjik Bi bünyem var ve şu an gribim ister istemez endişeleniyorum, 🤷♀️
Melike3777 mavera kuzum ocak sonu yaptırdım ve benimde alerjik bünyem var en ufak bişeyde alerji oluyorum ve hiç bi sorun yaşamadım hemende ayağa kalktım eve gittim bı sorun olucağını sanmam senin içinde içini ferah tut 😊
Gokser mavera Ben de dün yaptırdım, bebişten dolayı uzanamadığım için hemşire ayakta yaptı.. iğne değil ancak ilaç birazcık yakıyor ancak hemen çıktım. Bir on dakikaya da ağrısı/yanması kalmadı. Şimdiden geçmiş olsun🙏
Nurcanozturk Ben yaptirdim. Bı kırk dakika kadar uzandim ve çıktım hastaneden. Herhangi bir yan etkisi olmadı bende.
Haticeakks Gripken vuruluyor mu bilmiyorum valla hiç bende vuruldum bir yan etkisini falan görmedim iğne acitmadi bile
mavera Gokser çok teşekkür ederim az önce yaptırdım istifra ettim midem bulandı sadece ama şu an iyiyim belki psikolojiktir🤷♀️
mavera Aysegulccc annenin kan grubu negatif babanın pozitifse rh uyuşmazlığı oluyor bu durumda yapılması gerekiyor