Gamzese Merve6475 bar canm. Kakasını yapamayan kızım 440 ıle dogdu 520 suan. Dıger kızım 480 ıle dogdu 640 suan. Amın cnm rabbımkuvrzdekı evlatlarımıza ve tum evlatlarımıza şafi adı ıle şifa versın Allahım
Gamzese Miriko bır kuzum 2 gun olcak bagırsak amelıyatı oldu ama durumu agır. Dıger kızım stabıl bunada sukur
seheryldrm Gamzese rabbim miniklerine şifa sana da sabır versin canım benim Allah yardımcınız olsun umarım ikisini de tez zamanda kucağına alabilirsin sağlıkla inşallah
Gamzese songul_onur bır kuzum 3 gun once bagırsak amelıyatı oldu rabbım buyuk dıger kozım aynı da Allaha şukur olsun bugunlerımıze
BMBusraKurt Rabbim şafi ismi şerifi hürmetine bebeklerine şifa versin Saglıklı sıhhatli büyüsünler insaAllah.
Aysetk Gamzese youtubeda İrem güzey diye bir hanım var onun da yavrusu prematüre doğmuştu izleyebilirsiniz videolarını
Gamzese Aysetk ewet o kadını bılıyorm ama onun hfrası daha ıyıdı ama rabbım nelere kadır ol derse olur.
demet56bungl Gamzese belki size umut olur diye diyom benim ablamin oglu dogdu o haftada simdi 2 yasinda ama saglik sorunlari biraz oluyo rabim sana bagislasin
Aysetk Gamzese Allah sizin de yavrularinizin da yardımcısı olsun bol bol dua edin acil şifalar diliyorum…
Gamzese seheryldrm Aysetk Denizim__19 amın canm tesekkur ederız. Allahım saglıkla kucagıma versın kızlarımı. Kuvez yolu bekleyen tum annelerımızın saglıkla versın. Bır kızım bagırsak amelıuatı oldu 3 gun oluyor cnm durumları stabıl suan bunada sukurler olsun. Cok zor bır yol Allah prematre aılelerıne sabır versın. Evlatlarımıza şifa versin rabbim