Ecs18 sakin öyle birsey yapma ben sabah geç kalkıyordum canım birsey istemiyordu sinra aman eşimi bekleyim ne olacak diyip hicbisey yemiyordum yada sadece muz yiyordum veya az bisey ağzıma ne bulursam atıyordum öyle tutsun beni diye. Bir de güya çok sağlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum kızartma yemiyorum falan. Halbuki alakası yok saglikli olan şeylerden de tiksinmiştim kusuyordum onları da yiyemiyordum
- Bebeğim çok zayıf kalmış son anda toprladim.
- benim bütün değerlerim altüst oldu bebek vücudumda ki herseyi emmiş bana bisey kalmamış kan ilacıydı vitaminiydi tiroid hapi yanında bir de idrar yollarım icin antibiyotik kullanıyordum ayrica magmezyum da içiyordum sonra annem sen ne yapıyorsun diye kızdi bana bebeğin kilosunun azlığını söylediğimde daha doğrusu azmış doktora göre normaldi. Ne bulursan ye dedi annem başladım ben yemeye ve suan bütün hapları vitaminleri bıraktım kendimi ozamankinden çok çok iyi hissediyorum ve bebeğimde muhtemelen en az 3 buçuk kilo doğar bu şekilde giderse karnımın büyümesinden anlıyorum cunku en son kontrolde de iki hafta önce 3100 gram olmustu bir haftada düşün yanı. Sakin yapma hamilelik ve sonrasında beslenme çok önemli dikkat et kendine aksatma öğünlerini