Aselannesi_85 Sunaykorkmazz valla geçen arkadaşım faydası olmasını istersen tek sayılarda ye demişti 1-3-5-7 gibi
Sunaykorkmazz Buluteymen son ayların değilse haftada bir yesen bile olur diyorlar yanlış Bilgi de vermek istemem tabi duyduğumu söylüyorum
CgdmZtrk Gizemyildirim hurma düşük riskini artırıyor erken yenmeye başladığında ise erken doğum yaptırıyor. 30 haftadan sonra yenmeli. Ben 21 haftalığım çok canım istiyor bazen. Ama daha yemedim korkuyorum
CgdmZtrk Gizemyildirim aynı şekilde tarçın da. İkisi de 30 hafta olana kadar yenmemeli Allah korusun.
Sunaykorkmazz CgdmZtrk canın istediğinde bir tane ye yine de sen bence içinde kalmasın fazla tükettiğin zaman düşük yada erken doğum riski olur diye biliyorum ben :) allah korusun hani derler ya canının çektiğini yemezsen çocuğun bir yeri şişer diye :)
CgdmZtrk Sunaykorkmazz son haftalarda açılmayı sağlayıp doğumu kolaylaştırıyor. Adet söktürücü özelliği de var
Yenianne65 Sunaykorkmazz hurmanın anneye de bebeğe de çok faydası var ve ben çok severim elimde olsa bi kutu yerim günde 😋 32+5 iz günde 3 tane yiyorum ama son haftalarda 10 15 tane yerim