EdaKnayenkartal Benım ıkıdır doktora gittigimde 12-8 cıkıyor ama bende hastaneye girer girmez bi panık heyecan bide bugün biraz dolaştıktan sonra ölçtürdüm 13-8 geldi bende tedirgin oldum alet aldım yarın gelicek hergün düzenli ölçüp not alcam bakalım nasıl 🤔
ozgeg_ EdaKnayenkartal aynı ben😁 ben de hemen tansiyon aleti almıştım canım ama yüksek değil tansiyonun normal şuan..
aesma EdaKnayenkartal sizin yine iyi benim hastanede hep 14/60 15/70 çıkıyor heyecandan 🙁 17.haftamdayım
SinemErylmaz Tansiyonunuz normal telas yapmayın bende panik oluyorum her muane de heyecan da işin işine giriyor 🤗
EdaKnayenkartal SinemErylmaz çok panik birisi oldum yaa ne yapıcam böyle bilmiyorum 🤰🤷🏼♀️ Umarım daha da yukselmez siz kaç haftalık hamılesınz 😋
SinemErylmaz EdaKnayenkartal ben 27 haftalık hamileyim her muane de evet ölçüyorlar panik yapma kafaya taktıkça hamilelik geçmez gerçekten rahat ol 😊
EdaKnayenkartal SinemErylmaz doğru söylüyorsun ama en ufacık seyı takıp kafamda kuruyorum bi dur demem gerek galıba 🤰
aesma EdaKnayenkartal ilaç vermediler heyecandan çıktığı için 😐 normalde yüksek değil hastanede yükseliyor hep
EdaKnayenkartal aesma bende o yuzden evde bi takip edicem bakalım nasıl 🤰 kendım ölçerkenfe heycan yapıyorum ben o ayrı 😬
SinemErylmaz EdaKnayenkartal kafasında kuran bir insan da benim 😁😁😁 Size nasihat veriyorum ama kendim de panik hamilelikten herhalde kafayı başka şeylere yormamız lazım 🤣🤣🙈🙈