Ehvamlianne Bsra1998_ kanda negatif mi çıktı hadi ya normalde hamile olmadan o ikinci çizgi asla çıkmıyor demekki test bozukmus canim
Esila4549 Bsra1998_ üzülme beni de oyle yanılttı hemde iki ayrı testte ve cızgıler kızarık acile gidip kan verdim doktor negatif dedı cantadan testleri cıkarıp gösterdim kana inanmadım resmen Allah sana nasip etsin ben 11 sene bekledim
Zarinzemzem Bsra1998_ ach... bence Yine dene Test de Eger iki cizgi varsa yanilma olmaz diye biliyorum .. insallah hamilesin
Mamababy Nasıl negatif cikar ya aynisi bende de oldu hatta daha az belirgindi cikti bende tekrar test al bnce bı hata vardir
4114eb Bsra1998_ evet canım benimde böyledi silikte olsa gebelik vardır diyo doktor kan testinizi yaptırın tabi yine ama tebrikler gebelik var😊
Humi Bsra1998_ benimde boyleyle testte ve reglim birgun gecikti ertesi gun kanaman oldu kucuk kucuk 5 gun sonra kan verdim hamileydim :) hayirli olsun ins hamilesenizdir
ffcihan Ya benimde son adetim 13 ocaktı düzensiz oluyorum dün erken gebelik testi yaptırdım negatif çıktı acaba hamile değilmiyim