bir_pasa_annesi Mrb kızlar 33 haftalık hamileyim 3 4 gündür catı kemiği ve sag bacak iç kısımda sızı gibi agrı var sizlerde de olan var mı😊😊
Mervee58 bir_pasa_annesi bebek büyüdüğü için genitale baskı yapıyormuş bebek dönmüş olabilir bnde öyle oluyoda o yüzden sancı değilmiş yani☺️
Mrvgk bir_pasa_annesi ben bu yüzden dün acile gittim sancı falan çıkmadı şükür ama uykumdan uyandırdı beni belim kasıklarım ince bir sızı vardı bide sağ bacağımda ağrı
1004nese bir_pasa_annesi benim de öyle canım bı 10 gündür. Özellikle yatakda dönerken ve yerimden kalkarken 34+5 im bende ☺️
Deda bir_pasa_annesi Bebeğin kızmı☺️ Ya oğluma hamileyken hiç böyle ağrılarım yoktu şimdi bir kızım olacak hareket edemiyorum çatı ağrısından🤭
bir_pasa_annesi Mervee58 evet haklı olabilirsiniz ne bilim ilk gebelik olunca biraz tereddüt ediyor insan inşallah öyledir 😊
Mervee58 bir_pasa_annesi yani doktorum öyle dedi benimde ilk sordum tedirgin oldum o normal dedi eğerki şiddetliyse doktora gidin ama benim daha çok yürürken felan oluyo☺️
bir_pasa_annesi Mrvgk anladım cnm bende öyleyim ayakta durunca oturamıyorum oturunca kalkamıyorum agrısından sanada gecmiş olsun sevindim birşey cıkmadığına
bir_pasa_annesi Mervee58 cok şiddetli değilde normal derecede herhalde denildiği gibi cocuk büyüdüğü içindir hareketleri güzel masallah oradan rahatlatıyorum kendimi
1004nese bir_pasa_annesi öyledir. Herhalde. Yada doğuma hazırlanıyor artık vajina genisliyorda olabilir. Doktora soracağım.
rumeyssa çatı ağrısı demeyin bana 2 haftadır ölüyorum ya:( yatarken dönerken yürürken ne lanet birşey :((( 33 haftayım erkek benim bebeğimde başınıda dönmemişti en son gittiğimde
bir_pasa_annesi rumeyssa suan sanki ben yazmışım gibi hissettim tam beni anlattın cumartesi günü kontrolüm vardı yan duruyordu dediğin gibi ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum yaslı teyzeleri gectim valla😑😑
rumeyssa bir_pasa_annesi korkuyorum ya valla doğacak diye akşamlar hele zehir oluyor bu ağrı yüzünden :)
bir_pasa_annesi rumeyssa hiç deme cnm ya ne oluyorsa akşamları oluyo zaten su son güler geceydi son 4 5 hafta var 😊