Kbraaa14 Merhaba kızlar 😊🤗 Lavmanı hangi durumda ve nasıl yapıyorlar???? Yaptıranlar yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🧡🌼
Tly_snc Kbraaa14 yanlış olmasın ama sezaryen sonrası kabızlık olma durumunda yapılıyor diye biliyorum 😊
ozgeya Kbraaa14 Normal doğum öncesi yapıyorlar,doğum sırasında ıkınırken kazalar olmamasj için.Makattan bir sıvı enjekte ediyorlar,birkaç dakika içerisinde tuvalete gidiyorsunuz,ishal gibi bağırsaklarınız boşalıyor.
Aylin_16 Kbraaa14 normal doğuma girmeden önce yapıldı bana plastik bir şişesi vardı ucunu makata yerleştirip sıkıyorsunuz yapamazsanız yardımcı oluyo ebeler çok kısa bi işlem endişe edilecek bişey değil doğum sonrasında da dikişlerim olduğu için ıkınamıyordum evde de büyük abdest için kullandık bikaç kere tuvalete kolay çıkmak için zaten bol bol sıvı beslendim ekmek bile yemedim 10 gün falan çorba hoşaf ağırlıklı beslendim
Aylin_16 Kbraaa14 hayır ya zaten o sırada hafif sancınız var lavmanı anlamazsınız bile saniyelik bişey 😅 evde de eşime sıktırmıştım valla kendinizi sıkmıcaksınız o anda hiç mi fitil koymadınız makattan aynı şeyin sıvı hali düşünün krem şeklinde olanı da var hatta
Bugleminannesi Kbraaa14 ben kabızlık yaşadım 13. Haftamda acilde bana yapmislardi acı yok ama kasiklarin da çok baskı var gibi oluyor siviyi içine bosalttikca tuvalete zor yetismistim hepsini yaptıramadim.
Purple13 Kbraaa14 normal doğumda yapıyorlar direk yapmasalar bile iste anne psikolojik olarak daha rahat ediyor doğumda ıkınırken yapıyorsun sanıyorsun çünkü o sancıyla hissetmezsin acımıyor o yüzden.