Hashasinannesi Kızlar merhaba. Adetime 1 gün kala betahcg değerim 276 idi. 5gün sonra 1300 e çıktı. Kese görünür mü ☺️
BusraDevlet83 Hashasinannesi 1000 ve üzeri görüldüğünü biliyorum lakin vajinal mi yüzeysel mi bilmiyorum. Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz.🌝
esrerkn Hashasinannesi ben 800küsürken gördüm keseyi. Beta değerin çok hızlı yükselmiş gibi böyle durumlarda ikiz ihtimali oluyor sanırım . Ben çok istiyordum tek kese gördüm🙂 istiyorsanız eğer inşallah sizinki ikizdir 😇
Biranne00 Hashasinannesi canım En son adet tarihine göre kaç haftalık gebesin. Değerlerin bin küsürde olduğu için bebek sanırım şuan 3 haftalık falan daha çok küçük ☺️ Benim değerim 5 bin üzerine çıkınca görünmüştü kese yani ortalama 6 haftalıktım. Hayırlı olsun bu Arada 🥰
Hashasinannesi esrerkn ya çok sevindim umarım görürüm bende 🙏🏻 İkiz hiç düşünmedim ailede olmadığı için bilemiyorum olursa nasıl olur 🙈
Hashasinannesi Biranne00 canım son adet tarihime göre 4hafta 3 günlük görünüyor. Çok teşekkür ederim hepimizin hakkında en hayırlısı inşallah 🙏🏻
Goknurunuz Hashasinannesi 1500le vajinal usg ile 4000-4500le karından usg ile görünür canım doktorum öyle söylemişti. Ben 14500ken gitmiştim bebeği kalbini falan görüp gelmiştim
Hashasinannesi Goknurunuz oh maşallah ne kadar güzel darısı başıma inşallah🙏🏻 Vajinal ultrason derse peki doktor sizce kabul etmeli miyim? Zararlı falan diyenler olmuş
Deryaanneoluyor Hashasinannesi görürsün hayırlı olsun. Vajinal ultrason da görünür ama ilk başta. Tebrik ederim kolay bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım.
Hashasinannesi Deryaanneoluyor çok teşekkür ederim umarım öyle olur 🙏🏻 Vajinal ultrason sizce kabıl etmeli miyim zararlı diyenler oldu çünkü
Goknurunuz Hashasinannesi bana bi doktor söylemişti ben kabul etmeyip 1 hafta daha beklemiştim 😊 kuzenlerim falan alttan baktırdılar hiç bişey olmadı yeni doğum yaptılar 😊 şunu unutma sağlıklı bebek düşmez 😊 rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlar nasip etsin inşallah❤
Deryaanneoluyor Hashasinannesi halk uydurması onlar. Sen keseyi görmekte acele ediyorsan kabul edebilirsin. Yok ben beklerim diyorsan etme zaten 10 güne kese çok bariz görünür.
DamlaNur29 Hashasinannesi benim 10000 üzerinde göründü cildi yaglı olanlarda cok gec gözükürmüş kişiden kişiye degısıyor bide ultroson cihazının kalitesiyle ilgili