purplemoon hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki inşallah yazacaklarım hepinizin içini rahatlatır. 18. Haftamda sırt ağrısı çekmeye başladım günler geçtikçe kötüledi artık dışarda yürürken sık sık duruyordum. 20. Haftada sağ boşluğum ağrımaya başladı. O an akşam dışarıdaydik eşimle birden sancı girdi ve olduğum yere oturdum gözlerimden yaş aktı ağrıdan hemen acile gittik. Doktor bakınca sağ böbreğinde biraz büyüme var o ağrı yapıyor dedi kan tahlili idrar vs yaptık ve enfeksiyon da çıktı. Doktor yatiralım dedi bir gün hastanede yattım. Acilde ki doktor ürolojiye sevk etti öbür gün gittim baktırdım oda büyüdüğünü ama şuan idare edilebilir derecede olduğunu söyledi. Ama haftan erken dedi benim orda zaten moralim çok bozuldu. Çünkü doktor ilerlerse mecburen stent takılacağını söyledi. İdare edebildigin kadar et. Sağ tarafa yatma bol bol su iç dedi. Her ay gelip ölçmemi söyledi başka yapacak birşey yoktu. Ondan sonra ilk haftalar her gün her saat ağladım diyebilirim ağrıdan. Özellikle geceleri yastıkları ısırdım sesim çıkmasın diye. Eşim oturup benle ağladı. Gecelerce ağlaya ağlaya Allah'a yalvardım ağrım geçsin diye çünkü böyle bir ağrı hiç yaşamamıştım. Ve kızlar 3 4 hafta sonra ağrım aniden kesildi. İnanamadim hatta. Şuan 30. Haftamda girdim hiç ağrım yok. Tek yaptığım şey ilk başlarda aşırı aşırı su içtim günde 4 litre bitiyordu muhakkak. Birde çok az lavabo ihtiyacım bile olsa hemen lavaboya gidiyordum tutmuyordum ve tabi sağa yatmıyordum. Enfeksiyon ilacı kullandım ayrıca enfeksiyon geçince de ağrım iyice azaldı. Doktorum ekstra enfeksiyon olunca ağrımın iyice arttığını söylemişti. Bir ay önce doktora gittim çok hafif ilerleme var bastakine göre dedi. Bebek büyüdükçe büyüyecektir ama bilgin olsun dedi. Açıkçası bir süredir öyle aşırı su içmiyorum hatta günde en fazla 1 buçuk litre oluyordur. Elimden geldiğince sağa yatmiyorum ama illa ki arada bir iki saat oluyor. Çok uzun oldu ama detaylıca yazmak istedim. Bol bol su için ve enfeksiyonu kontrol edin. İnanın sonuna kadar ağrılar devam etmiyor, bende öyle sanıyordum ama geçti çok şükür. Bu hafta kontrole gitmem lazımdı aslında ama ağrım yok diye erteledim haftaya gideceğim bende. Hepinize çok geçmiş olsun ayrı ayrı dua edeceğim sizede 💛🌼