Yldzeyll Melekyigiter çok teşekkür ederim canım oturamıyorum ki oturunca kaburgam batıyor hareket halinde unutuyorum ağrıyı ama akşam eve gelince çatı ağrısı başlıyor bu sefer
Melekyigiter Yldzeyll oo sorun o zaman,canim . Ama nasil olacak dogumdan oncr 2 ay cikip sinrs dogumda mi cikacaksiniz
Eliferem @sila_88 32 de calisabilir alirsan 37 ye kadar gidiyorsun, arada ayrilmak icin doktordan calisamaz raporu alman grrekiyor. Diye biliyorum
Aysglengn sila_88 sağlıkla ilgili bir problem yoksa kesinlikle çalışmalısın, sonrasında bir gün bile ayrılmak istemeyeceksin bebişinden 😅Bende 31+5 ☺️hatta diyorum ki kalan o üç haftayı da izin verseler çalışsam sonrasında kullansam
Hazalce sila_88 ben 32. Haftada ayrılmayı düşünüyorum sonuçta can taşıyorsun kendimizi bu kadar yıpratmamalıyız her zorluğu çeken biziz izine ayrılınca daha rahat beslenir yürüyüşlerini yapar rahatça hazırlarını tamamlarsın ben böyle yapmayı düşünüyorum sonrası doğduktan sonra düşünülür 🤲
Yldzeyll Melekyigiter canım 170 i aradım rapor alabilirsin 10 günlük ücreti devlet yatırıyor dedi ancak raporu gebelikle ilgili almaman gerekir buna dikkat edin dedi