_vesileaksoy 2.dozu vuruldum . Akşamdan beri kolumun ağrısından ölüyorum kıvranıyorum ilki böyle olmamıştı bu nasıl bi ağrı böyle kolumu kopartasim var normal mi bu 😢😢😢
Rabiaa59 _vesileaksoy Bende ilk dozu vurdurduğumda öyle olmuştum tam tamına 8 gün çektim ağrısını ağlama noktasına geldiğim anlarda oldu 😅😂 ama ikinci dozu vurdurduğumda hiç bişey olmamıştı ilginç 🤔
Esr36 _vesileaksoy valla bende ikisinde fe oyle dediginiz gibi bi agri olmadi herkez agrir dedi ama yokyani ama siz o kolunuz ile cok mu çalıştınız
Angello _vesileaksoy benim ilk dozunu vuruldugumda 2.gunu agrm oldu cok uzun srmedi gecti hemen 2.dozdada hic anlamadim agrm olmadi kisiden kisiye degisiyor
Ngngng _vesileaksoy buz koymuştum ben o alıyo ağrısını. Vurunduktan yarım saat sonra koymaya başlamıştım. Yine de bi deneyin isterseniz
edatmr _vesileaksoy ben de aynı şekilde ilk dozda hiçbirşey yoktu dün ikinci dozu vurdurdum gece uyuyamadım ağrıdan hala da öyle😔
UraSsmom _vesileaksoy ilkinde hiçbi ağrım olmadı. 2.yi dün yaptırdım bundada sanki hafif Bi ağrı var arada dokunduğunda oluyo o. Bi sağlık ocağına sor istersen neden bu kadar ağrıyo ki 🤷♀️
Derin_Demir _vesileaksoy farklı kişiler mı vurdu. Ben ilk dozda hiç bi sıkıntı yaşamadım 2. 'yi farklı hemşire vurdu kolumda biraz ağrı var. Ama olabilecek bir şey eli ağırdır vuranın
_vesileaksoy Derin_Demir evet sağlık ocağı değişti zaten buz koydum üstüne su an biraz daha iyiyim fazla oynatmıyorum gecmeseydi içinde iğne falan kırıldığını düşünecektim çok kotuydu ağrısı 😩